Første innlegg kommer 20. april

Av Idar Kreutzer - 18.mar.2006 @ 17:28
Idar Kreutzers første innlegg vil bli publisert her den 20.april


Kommentarer:
Postet av: NA24 - Næringslivsavisen på nettet

Idar Kreutzers første innlegg vil bli publisert her den 20.april. Da vil han skrive en utfyllende blogg.

25.mar.2006 @ 22:46
Postet av: Dag Erik

Idar Kreutzer snakker om nytenkning, men serverer bare politisk snikk snakk og utbrukte selvfoelgligheter og ingen nytenkning. Uttalelser som:

"Omstillingsprosesser som ivaretar hensynet til ansatte og lokalsamfunnet på en god måte har størst sjanse for å lykkes uten å ende i opprør som rammer bedriftens omdømme."

og

"Bedrifter som tidlig forstår de sentrale utviklingstrekk, og vellykket omstiller seg i tide, skaper verdi for sine ansatte, sine eiere og samfunnet som helhet"

JORDA ER IKKE RUND - LES THOMAS FRIEDMAN; "THE WORLD IS FLAT" OG TENK NYTT!

20.apr.2006 @ 13:33

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/947372

Idar Kreutzer

Idar Kreutzer er konsernsjef i børsnoterte Storebrand og administrerende direktør i Storebrand Livsforsikring. Han har vært i Storebrand-systemet siden 1992 og innhatt ulike stillinger. Blant annet var Kreutzer konserndirektør for økonomi og finans i fem år. Kreutzer er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og startet sin karriere som byrådssekretær for Høyres Michael Tetzchner i Oslo. Han innehar en rekke styreverv innen Storebrand-systemet. Han er også medlem av bedriftsforsamlingen til Norsk Hydro, Norske Skog og Orkla. I de to sistnevnte sitter han også i valgkomiteen. De siste årene har Kreutzer engasjert seg mye i organisasjonen WBCSD (World Business Counsel For Sustainable Development), som består av ledere for internasjonale selskaper som setter fokus på miljø- og fattigdomsproblematikken i verden.

hits